🔥 Limited Offer • Premium Access • IPTV Ready UPGRADE NOW
Jump to content

5K VALID CORP - EMAIL:PASS

Recommended Posts

• 11 months later...

Ho-ho, thank you very much kind person, I'll look for something interesting for myself.

• 8 months later...
Народ, привіт! Думаю розповісти про корисною темою, раптом кому знадобиться. Останнім часом щось помітив, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на роботу, на дощі, а кохана видала: "Пора поміняти білизну на якісну, а не цю синтетику з розпродажу". І отут я пішов в інтернет.

По правді, був впевнений, що
This is the hidden content, please
- це лише "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Тут тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих назвах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто джерело корисної інфи! Реально завис десь годину. Там все як в довіднику: чітко описані всі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того ж, скільки там циклів прання витримує комплект. Це реально допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Кілька відкриттів особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та євро розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це пекло, а сатин дійсно охолоджує, тому що в нього структура специфічна.
- На сайті написано, як доглядати, щоб малюнок не полиняв після кількох прань. Актуально для тих, у кого пральна машинка працює без вихідних.

Коротше кажучи вирішили придбати на пробу сатиновий набір від нашого бренду (підтримали так би мовити українське). Поки все чудово — спимо як немовлята, тканина приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Коротше, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже раджу зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Реально економить і час, і гроші на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Всім гарного сну!!